Domů O produktu Řešení Zdroje Zákaznická podpora Company Blog
Klientský portál EN Vyzkoušet zdarma

Nemocnice musí chránit personál i IT systémy, nabízíme pomoc zdarma

Nemocnice se dnes snaží ochránit především lékaře, zdravotní sestry a další personál. Nesmí ale zapomínat také na ochranu IT systémů.

March 27, 2020


V současné nelehké době myslíme všichni na záchranáře, lékaře, zdravotní sestry a další personál, který stojí v první linii boje s nemocí COVID-19. Ty je potřeba chránit především, aby mohli dělat svou záslužnou práci a zároveň aby nešířili nebezpečnou chorobu dále.

Nemocnice fungují ve zvláštním režimu, uzavřely se pro běžné pacienty, nasazují účinné ochranné prostředky a mnoha sofistikovanými metodami se brání ohrožení.

Problémy se bohužel nevyhýbají ani světu IT, který je dnes pro chod nemocnic naprosto klíčový. Útočníci bohužel zneužívají současné situace a zaměřují se na nejdůležitější a tím nejohroženější prvky. Jak ukázaly nedávné útoky na nemocnice, jde o velmi závažný problém. Napadené nemocnice jsou ochromeny, nemůžou plnit svou funkci a poskytovat pomoc vážně nemocným pacientům.

Tak jako jsou v karanténě nemocniční budovy, měly by být zvláštními prostředky chráněny také IT systémy. Aby mohla být efektivně zajištěna informační bezpečnost a dostupnost služeb, je nezbytné uzavřít hranice mezi nemocničními systémy a zbytkem světa. Přes tuto bariéru je pak potřeba propouštět jen předem vybraná a prověřená data. Jen tak se zabrání zavlečení nebezpečné nákazy do informačních systémů.

Aktivní ochranu proti napadení z venku považujeme za klíčový faktor bezpečnosti, navíc nejjednodušeji a nejrychleji implementovatelný. Proto jsme vytvořili nabídku pro všechny nemocnice v ČR a SR - po dobu nouzového stavu poskytnout zdarma naší aktivní bezpečnostní ochranu Virusfree, zajistit rychlou implementaci do co největšího počtu nemocnic.

Máme za sebou bohaté reference a letité spolupráce se státní správou a mnoha organizacemi včetně Krajské hygienické stanice Olomouc, FN Olomouc, Nemocnice u milosrdných bratří v Brně a další.

Co tedy můžeme těmto organizacím nabídnout? Penetrační testy odhalující všechny bezpečnostní slabiny v systémech a instalaci řešení Virusfree pro odhalování hrozeb přichízejících z internetu.

Prohlédněte si naše řešení podle jednotlivých odvětví, námi nabízené služby a zabezpečte se před mnoha typy hrozeb. Pokud patříte mezi ohrožená nemocniční zařízení, kontaktujte nás a my vám pomůžeme, zdarma poskytneme odborné znalosti a své technologie.

Velkou výhodou našeho řešení je, že je možné jej nasadit velmi rychle na perimetr sítě a není potřeba složitě nakupovat nová zařízení nebo přebudovávat stávající systémy. Rychlé řešení je přesně to, co v této době potřebujeme.

Rozhodli jsme se přiložit ruku k dílu, protože každý by měl podle svých možností a schopností pomoci. Chceme svými odbornými znalostmi pomoci vyřešit další kousek současného problému. Spolu to zvládneme.

Nezmeškejte žádné novinky! Přihlásit se k odběru...

Společnost

Excello s.r.o

IČ: 27444899

DIČ: CZ27444899

Praha, Česká republika

Užitečné odkazy

Klientský portál Help

Tyto stránky používají cookies za účelem lepšího komfortu jejich prohlížení. Kliknutím na "Potvrdit" souhlasíte s jejich použitím. Přečíst více o cookies.

Odmítnout Potvrdit